Logo

Leadership Fredericia – direktørnetværksmøde

place
Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia
time
7:00-10:00
calender
30. april 2019

På dette morgenmøde stiller vi skarpt på, hvordan du optimerer din tid! 

Vi hører ofte, at vi alle skal arbejde mere effektivt og levere perfekte resultater. Men når man møder om morgenen, så kan indbakken ofte være fyldt, og der bruges hurtigt al for meget tid på at besvare, arkivere og skrive mails og opdatere kalenderaftaler. Det kan hurtigt blive en tung start på dagen, som dræner dig for energi og ikke mindst tid.

Hvis du optimerede din hverdag og fik en oplevelse af, at du havde én time mere om dagen – hvad ville det betyde for dig?

  • Hvad vil du kunne nå?
  • Hvad ville det betyde for dit stressniveau?
  • Hvad ville det betyde for indtjeningen?
  • Hvad ville det betyde for din organisation, hvis alle fik den oplevelse at have mere tid?

Hør hvordan du med et super simpelt setup kan skabe den 25. time. Udgangspunktet er et program, som vi stort set alle har lige ved hånden – Microsoft Outlook. Der tages afsæt i bogen ”Optimér din hverdag ved at bruge Microsoft Outlook” skrevet af Christoffer Riis Jensen. Du får et eksemplar af bogen med hjem.

Christoffer fortæller levende om sin egen rejse med stress, manglende struktur, og en overfyldt indbakke og opgaveliste, og hvordan han selv fandt løsningen på dette. Gennem foredraget kommer Christoffer ind på emner, som de fleste af os, har oplevet i vores hverdag. Her udfordrer han og kommer med input på løsninger, som mange af os ikke selv har tænkt over.

Kort om indlægsholderen
Christoffer Riis Jensen er uddannet MBA i USA og har siddet i den Danske Landeledelse i Nordea Finans. Christoffer har også siddet som Deputy Head i Nordea Bank og har haft det driftsmæssige ansvar for 255 mennesker. I dag driver han virksomheden Level-up.dk, hvor han tilbyder kurser i Microsoft Office produkterne. Dertil har han skrevet en række guides inden for samme område, som nu er hentet mere end 100.000 gange.

Læs mere om Business Fredericias forskellige netværk her.

Priser (ekskl. moms)
Personlig tilmelding til Jesper Bonnén
Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.