Logo

Leadership Fredericia

place
Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia
time
7:00-10:00
calender
14. marts 2019

På dette morgenmøde stiller vi skarpt på leverandørdreven innovation: fra fleksibel kundetilpasser til proaktiv kundeudvikler.

Bidrager din virksomhed til udviklingsprocessen hos jeres kunder? Vil du styrke relationen til dine kunder ved at blive en mere attraktiv udviklingspartner? På dette morgenmøde får du indsigt i, hvordan du styrker det værdiskabende samarbejde med dine kunder og få adgang til konkrete værktøjer til ’leverandørdreven innovation’. 

Mange danske leverandører har et tæt samarbejde med de vigtigste kunder og bidrager ofte med idégenerering, specifikationer og udvikling af løsninger til kunderne. Leverandørdreven innovation sker, når din virksomhed involveres og bidrager med ressourcer og kompetencer i de tidligste fase af kundens udviklingsproces. Derved opstår værdiskabende co-creation med kunden – og din virksomhed bliver en vigtig partner og kilde til innovation og udvikling.

Dit udbytte
Leverandørdreven innovation kan styrkes, uanset hvordan din virksomhed i dag bidrager til kundernes udviklingsproces. Med fra mødet får du indblik i andre virksomheders arbejde med leverandørdreven innovation, ligesom du bliver introduceret til og får mulighed for at afprøve konkrete værktøjer.

Kort om indlægsholderen
Kristin B. Munksgaard er professor i marketing på SDU. Kristins forskning, formidling, undervisning og samarbejde med erhvervslivet er kendetegnet ved tre særlige omdrejningspunkter: For det første arbejder hun med ledelse af innovationsprocesser i samarbejdet mellem virksomheder og i netværk. Kristins andet fokuspunkt er organisering af innovation og metoder til innovation og idéudvikling i den enkelte organisation. Det sidste omdrejningspunkt er et mangeårigt samarbejde med aktører i erhvervslivet – herunder særligt fødevareindustrien.


Leadership Fredericia
 er et netværk for ejerledere, direktører, partnere i virksomheder/organisationer i Fredericia. Læs mere om Leadership Fredericia: Målgruppe, form, udbytte, mødedatoer, netværksmedlemsskab og pris 
her.

Priser (ekskl. moms)
Personlig tilmelding til Jesper Bonnén
Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.