Logo

Iværksætterkursus – efterår 2024 – modul 1

place
Videnparken, Vesterballevej 5, 7000 Fredericia - mødelokale "Den flyvende kuffert"
time
kl. 15.00 - 18.00
calender
17. september 2024

Få den perfekte take-off som selvstændig og deltag i vores iværksætterkursus. Her får du svar på dine spørgsmål og bliver afklaret på fremtiden – desuden giver det god mulighed for at netværke med andre iværksættere.

Kurset kører over seks eftermiddage og vi afholder det i samarbejde med Middelfart Erhverv.

17. september i Fredericia – Velkomst, præsentation af din ide og introduktion til pitch.

24. september i Middelfart –  Hvordan “leder” du dig selv? hvad skal du være obs på når du skal “lede” dig selv? Hvordan kommer jeg i gang med markedsføring af min virksomhed og hvordan sikrer jeg digital tilstedeværelse.

1. oktober i Fredericia – Salg er det der får din nye virksomhed op at flyve – du bliver introduceret til forskellige salgsværktøjer og hvorledes du skaber salg – vær obs på at det er 4 timer (1500-1900).

8. oktober i Middelfart – Økonomi og dit samarbejde med dit pengeinstitut – du bliver introduceret til det bogholderimæssige, moms, skat og det finansielle i relation til dit pengeinstitut.

22. oktober i Fredericia –  Jura, digitalisering og A-kasse – du introduceres til hvorfor jura er vigtig! Hvilke digitale overvejelser du bør gøre i din virksomhed og hvorledes du kan bruge A-kassen.

29. oktober i Middelfart – Du får en kort indføring i hvorledes du kan indtænke bæredygtighed og klima i din nye forretning. Herefter tager vi en kort status på hvor langt du er inden vi runder af med netværk og en passende afslutning på kurset.

Tilmelding og pris gælder for alle seks aftener.

 

 

Priser (ekskl. moms)
1195,00 plus moms - EARLY BIRD kr. 995,00 plus moms ved tilmeldingen 1. september
Stephen Bihl

Stephen Bihl

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.