Logo

HR-netværksmøde

place
Hos en netværksmedlem
time
7:30-9:30
calender
14. januar 2019

Lokalt HR-netværk for ledere og medarbejdere med dagligt fokus og ansvar for HR/personale-relaterede opgaver i virksomheden. Hensigten er at give deltagerne viden og erfaringsudveksling, som de kan bruge aktivt i deres arbejde med at drive og udvikle HR-området i virksomheden. Kombineret med mulighed for at etablere og udvikle nye stærke relationer og sparring blandt de øvrige netværksdeltagerne. Business Fredericia faciliterer og koordinerer møderne.

Dagens tema er: Intern videndeling.

MÅLGRUPPEN – Personer i mindre og mellemstore virksomheder, der arbejder med personale-relaterede opgaver og har lyst og engagement til at bidrage aktivt med personlig erfaring og videndeling med de øvrige deltagere. Netværksmedlemsskabet er personligt og kan ikke deles i virksomheden af hensyn til opbygning af fortrolighed

UDBYTTET FOR DELTAGEREN – Du får ny viden og inspiration inden for HR-feltet som en hjælp til at arbejde struktureret og målrettet med området til gavn for virksomhedens videre udvikling. Udbyttet skal ses ift.:

  • erfaringsudveksling med personer i samme rolle men uden for din egen virksomhed
  • personlig udvikling inden for HR-arbejdsområde og egen HR-rolle
  • udvikle nye og dyrke relationer til de øvrige deltagere til gavn i og uden for netværksmøderne

Der afholdes ca. 10 netværksmøder årligt, som foregår som hos virksomhederne på skift. På dagens møde drøfter vi et konkret tema, som deltagerne selv har valgt.

Vil du vide mere?
Så kontakt erhvervskonsulent Benedicte Mejrup på tlf. 9215 0126 eller bm@businessfredericia.dk

Priser (ekskl. moms)
For interesse kontakt Business Fredericia
Benedicte Mejrup

Benedicte Mejrup

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.