Logo

Har din virksomhed et uforløst potentiale? – så kom og får inspiration til, hvordan du kommer videre

place
Business Fredericia, Vendersgade 74, 7000 Fredericia - Port House, Kantinen
time
17.00 - 20.00
calender
24. november 2021

Når man starter som iværksætter, drejer det sig først og fremmest om at komme i gang og få sig etableret på markedet. Det kan i sig selv være en udfordring, men når det så er lykkes, står man med en ny udfordring.

Skal man bare køre videre, som man har gjort fra starten, eller skal man prøve at få sat endnu mere gang i hjulene og skabe en vækstvirksomhed, og hvordan gør man så det?

Det vil vi gerne prøve at belyse denne aften, hvor Jesper Bonnen fra Business Fredericia vil introducere dig til et værktøj, som kan give dig et overblik over dine muligheder for at vækste din virksomhed og Michella Meyer fra Respirationsvagten ApS vil derefter fortælle om sin ”rejse” og hvordan hun har gjort brug af værktøjet.

Program:

  1. Velkomst og præsentation
  2. Gennemgang af ”væksthjulet – et 360 graders værktøj til udvikling af din virksomhed” v/Jesper Bonnen, Business Fredericia
  3. Sådan har jeg gjort V/Michella Meyer, Respirationsvagten ApS
  4. Spørgsmål og dialog

Mødet arrangeres af Stephen Bihl, Business Fredericia i samarbejde med erhvervsmentorerne; Jørgen Ørsøe Juul, Erling Christensen og Peder Hvejsel.

Arrangementet henvender sig til alle, der gerne vil høre mere om, hvordan man kan udvikle sin virksomhed. Der er fokus på iværksættere, men selv om du har været på banen i nogle år, er du meget velkommen.

Der vil være en let forplejning.

Navn Firma
Stephen Bihl Business Fredericia
Stephen Bihl

Stephen Bihl

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.