Logo

Go’ Morgen med Business Fredericia, september

place
Business Fredericia, Vendersgade 74, 7000 Fredericia (kantinen i stueetagen)
time
7:45-9:15
calender
3. september 2019

Tirsdag den 3. september – Idéen bag Mind Your Own Business

På det første Go morgen møde efter sommerferien har vi besøg af grundlæggeren af Mind Your Own Business, Maria Kavita Nielsen, der fortæller om tankerne bag initiativet, og hvad det har udviklet sig til.

Iværksætteri er omdrejningspunktet for Mind Your Own Business, der engagerer drenge i alderen 13 til 19 år fra udsatte boligområder i hele landet. I samarbejde med frivillige venturepiloter fra civilsamfundet og erhvervspartnere fra erhvervslivet får drengene mulighed for at etablere egen mikrovirksomhed. I arbejdet styrker drengene deres faglige og sociale kompetencer og får en stærkere tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.

Siden 2010 har Mind Your Own Business engageret 513 drenge fra udsatte boligområder til at etablere 52 mikrovirksomheder i hele landet. Se video fra Taste of The Streets – en mikrovirksomhed fra Nivå her.

I Fredericia er Mind Your Own Business involveret i projektet: Den boligsociale Helhedsplan i Fredericia, som har omfatter Korskærparken og Sønderparken, hvorfra der rekrutteres drenge til projektet.

Program
kl. 7.45: Morgenmad og kort præsentationsrunde
kl. 8.00: Inspirationsindlæg v. Maria Kavita Nielsen, direktør og grundlægger af Mind Your Own Business
kl. 8.45: Networking

Vi glæder os til at se dig

Priser (ekskl. moms)
Gratis men tilmelding nødvendig
Stephen Bihl

Stephen Bihl

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.