Go’ Morgen med Business Fredericia, april

place
Sønder Voldgade 10, 7000 Fredericia
time
7:45-9:15
calender
3. april 2018

Tirsdag den 3. april – Hør Frishop.dk fortælle om deres erfaringer med at inddrage innovationselever til at løse fragtproblem

Hvert efterår fyldes Fredericia Idrætscenter af hundredvis af unge mennesker til den traditionelle InnoCamp. Det er en alternativ måde at lave brobygning på for grundskolens 8. klasser. En række virksomheder stiller hvert år op med hver deres udfordring, som de gerne vil have eleverne til at finde og kommer med en løsning på. I tre dage er virksomheder sammen med innovationselever fra ungdomsuddannelserne, hvor de i fællesskab skal arbejde med idé- konceptudvikling. Her drejer det sig udelukkende om at tage den kreative tænke-hat på og tænke “ud af boksen”.

Frishop.dk som virksomhedscase
Ved InnoCamp 2017 deltog blandt andre virksomheden Frishop.dk med et meget konkret fragtproblem, som man gerne vil have løst. Eleverne var meget kreative i deres ideer, og Frishop.dk kunne vende hjem efter flere gode ideer. Hør Mogens Rasmussen, kundeservicechef hos Frishop.dk fortælle, hvad deres udfordring var, og hvad eleverne kom med af ideer – og hvad de kunne bruges til.

På mødet kan du også høre Thomas Kvist, Kvist Kommunikation, fortælle om den store innovationscamp, som sidste år havde rekordtilmelding med omkring 700 deltagere.

Vi serverer kaffe, the og morgenbrød og glæder os til at se dig.

Priser (ekskl. moms)
Gratis men tilmelding nødvendig
Stephen Bihl

Stephen Bihl

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.