Logo

Erhvervstræf 7000

place
Fredericia Idrætscenter, ADP Loungen, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia
time
14:00-17:00
calender
15. maj 2018

Vær med til at styrke samhandlen i Fredericia!
Er lokal samhandel vigtig for dig? så kom til Erhvervstræf 7000 og få mulighed for at møde mange lokale virksomheder på få timer – en ideel døråbner for både indgående og udgående forretning! 

Samhandel i vores by er med til at skabe vækst. Det forudsætter at vi ved, hvilke samarbejdspartnere, der bor rundt om hjørnet – og at vi er nysgerrige og opsøgende for at møde og tale med nye erhvervsfolk, der måske kan blive spiren til nye forretningsmuligheder, både når du køber og sælger produkter og services.

Business Fredericia, FC Fredericia og Fredericia Håndboldklub inviterer til årets Erhvervstræf 7000 med det formål at bringe lokale erhvervsfolk sammen til en uformel snak om services, produkter, forretningsmuligheder – for netop at blive klogere på, hvad nabo-virksomheden egentlig laver.

Hvilke virksomheder kan du møde?
Erhvervstræf 7000 er for alle B2B-virksomheder, der er lokalforankret med kontoradresse i Fredericia eller har tilknytning til byen.

Dit udbytte
Hvis lokal samhandel er vigtig for dig, så får du her en mulighed for at møde mange lokale virksomheder på få timer – en ideel døråbner til nye potentielle forretningsforbindelser, både når du sælger og køber.

Vi slutter dagen med et musikalsk indslag af Lars Mølsted, ansat på Fredericia Teater og med utallige hovedroller som “Klokkeren fra Notre Dame” og er lige nu aktuel i Prinsen af Egypten.

Program

  • kl. 14.00 – Registrering
  • kl. 14.15 – Velkomst og intro til programmet
  • kl. 14.30 – Runde 1-8 networking/speed talk. Hver runde varer 15 min. og der gives signal, når en ny runde starter
  • kl. 16.30 – Afrunding med et underholdningsindslag og tak for i dag

Praktiske oplysninger
Du har mulighed for at tage brochure, flyer m.m., hvis du ønsker det. Og vigtigst – en god stak visitkort. Se/print invitation her.

Ved udeblivelse (uden afbud senest to dage før) faktureres beløbet på 250 kr.

I er velkommen til at deltage flere personer fra samme virksomhed, men tilmelding skal gøres for hver person, der deltager.
Bemærk:
til dette arrangement laver vi navneskilt til alle deltagere.

Priser (ekskl. moms)
Medlem: 250 kr.
Ikke-medlem: 250 kr.
Benedicte Mejrup

Benedicte Mejrup

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.