Logo

Bestyrelsesnetværksmøde

place
Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia
time
7:30-10:00
calender
1. juni 2018

Dagens tema: Udfordringer og muligheder i en ejerledet virksomhed med flere ejere – set fra bestyrelsesperspektiv.

Business Fredericia faciliterer netværket og sørger for alt praktik omkring rekruttering, planlægning, indbydelse til og afvikling af netværksmøderne.

TANKERNE BAG – Business Fredericia er initiativtageren bag etableringen af bestyrelses-netværket, der er et forum for erhvervsfolk, der arbejder i virksomheders bestyrelser. Netværket har fokus på personlig udvikling og læring gennem nye værktøjer, metoder, cases og erfaringsudveksling med de andre deltagere.

FORMÅL OG UDBYTTE – Medlemmer af netværket kan få læring og værktøjer, inspiration, brush up og relationer til andre som også arbejder i bestyrelser. Netværket vil desuden kunne give viden om  virksomheder og måske adgang til andre/nye bestyrelsesposter.

MÅLGRUPPEN – Erhvervsfolk, der allerede arbejder professionelt i virksomheders bestyrelser. Der stilles ikke krav om medlemmers uddannelsesmæssig baggrund eller den type af virksomheder, hvor man arbejder i bestyrelsen. Men det er en betingelse, at man har erfaring med bestyrelsesarbejde og ved indtræden i netværket sidder i én eller flere virksomheders bestyrelser og/eller advisory boards.

Læs mere om bestyrelsesnetværket her.

Priser (ekskl. moms)
Personlig tilmelding til Jesper Bonnén
Jesper Bonnén

Jesper Bonnén

newsletter_icon Tilmeld nyhedsbrevet
X
Få nyheder til og om erhvervslivet i Fredericia. Tilmeld dig Business Fredericias nyhedsbrev her.