Leadership Fredericia
- det lokale direktørnetværk

 

Business Fredericia er initiativtageren bag netværket, der er et forum for virksomhedsledere, -ejere og direktører med fokus på forretningsudvikling, strategi og lederskab.


Netværksmøderne er bygget op omkring faglige temaer med en strategisk ledelsesmæssig vinkel, der giver inspiration og brush up – kombineret med mulighed for at etablere og udvikle nye stærke relationer blandt ligesindede. 

Play Stone Lav Oploesning


MÅLGRUPPEN
- Ejer, direktør og direktionsmedlem i private virksomheder og offentlige organisationer defineret som den øverst organisatorisk ansvarlige med ansvar for og formel kompetence til at træffe beslutninger for virksomhedens eller organisationens fremtid.

FORM, FREKVENS OG TIDSPUNKT - Formen er involverende, og du kommer til at arbejde med det valgte tema til hvert netværksmøde. Der afholdes 10 netværksmøder årligt, og det er som udgangspunkt morgenmøder fra kl. 7.00-10.00.

DIT UDBYTTE SOM NETVÆRKSMEDLEM - Du får inspiration og brush up inden for ledelse, lederskab, strategi og forretningsudvikling, når vi mødes 10 gange årligt i netværket. Du kan se værdien i at opbygge relationer og sparre med andre virksomhedsledere og øverst ansvarlige og har oprigtig lyst og engagement til også at dele faglig viden og bidrage aktivt med din personlig erfaring og viden.

MEDLEMSSKAB - Virksomheden skal være medlem af Business Fredericia. Netværksmedlemsskabet er personligt og kan ikke overdrages /deles. Ingen automatisk indmelding men kun via forespørgsel til Jesper Bonnén, erhvervskonsulent hos Business Fredericia, telefon 9215 0128, jb@businessfredericia.dk

PRIS - Deltagelse i netværket, Leadership Fredericia, koster 10.000 kr. pr. år ex. moms). 

 
Del denne side:  


Kontakt


Jesper Bonnén
Erhvervskonsulent
Tlf.: 9215 0128
jb@businessfredericia.dk


Nyheder
19. november 2017
Bomo Foods er indstillet til Iværksætterpris
16. november 2017
DLG flytter hovedkontoret fra København til Fredericia
13. november 2017
Ny bank til Fredericia
Se alle nyheder


Kalender
22. november 2017
Leadership Fredericia - Udvikling af egen forretning via heterogene grupper
28. november 2017
IVER Award 2017
5. december 2017
Go' Morgen med Business Fredericia, december
Se alle arrangementer