Bestyrelsesnetværk


Business Fredericia er initiativtageren bag etableringen af bestyrelsesnetværket, der er et forum for erhvervsfolk, der arbejder i virksomheders bestyrelser.

Netværket har fokus på personlig udvikling og læring gennem nye værktøjer, metoder, cases og erfaringsudveksling med de andre deltagere.

Business Fredericia faciliterer netværket og sørger for alt praktik omkring rekruttering, planlægning, indbydelse til og afvikling af netværksmøderne.

INDMELDELSE - Hvis netværket er interessant for dig, så kontakt Jesper Bonnén, på 9215 0128 eller jb@businessfredericia.dk. 

Antallet af medlemmer vil maksimalt være på 30. Når netværket er etableret, vil der være eksklusivitet og vetoret i forhold til nye medlemmer. 

 

Bestyrelsesnetvaerk Temfoto

 

 


FORMÅL OG UDBYTTE - Medlemmer af netværket kan få læring og værktøjer, inspiration, brush up og relationer til andre som også arbejder i bestyrelser. Netværket vil desuden kunne give viden om  virksomheder og måske adgang til andre/nye bestyrelsesposter. 

MÅLGRUPPEN - Erhvervsfolk, der allerede arbejder professionelt i virksomheders bestyrelser. Der stilles ikke krav om medlemmers uddannelsesmæssig baggrund eller den type af virksomheder, hvor man arbejder i bestyrelsen. Men det er en betingelse, at man har erfaring med bestyrelsesarbejde og ved indtræden i netværket sidder i én eller flere virksomheders bestyrelser og/eller advisory boards.

FORM, FREKVENS OG TIDSPUNKT - Formen er involverende, og du kommer til at arbejde med det tema, der er valgt for det pågældende netværksmøde. Det primære er, at medlemmerne af netværket selv bringer erfaringer og synspunkter i spil, men det vil forekomme, at der inviteres eksterne personer, som har stor ekspertise inden for det valgte tema. Det er vigtigt at du har oprigtig lyst og engagement til at dele faglig viden og bidrage med din personlige erfaring og viden. 

Der vil være 6 netværksmøder årligt, som afholdespå Trinity i Fredericia, fordelt med 3 i forår og 3 i efteråret. Netværksmøderne vil foregå fra kl. 7:30 til kl. 10:00 på en fredag. Der vil være en udsøgt morgenbuffet til alle møder. Der inviteres direkte til hvert netværksmøde, ligesom netværksmøderne vil blive annonceret på Business Fredericias hjemmeside. Datoerne i 2017 er 22. september, 10. november og 15. december.

PRIS - Medlemskab af bestyrelsesnetværket koster 6.000 kr. om året, ekskl. moms. Ved de 3 første møder i efteråret 2017 betales der 1000 kr. pr. gang. Det giver mulighed for at få indsigt uden at binde sig.

 
Del denne side:  


Kontakt


Jesper Bonnén
Erhvervskonsulent
Tlf.: 9215 0128
jb@businessfredericia.dk


Nyheder
13. september 2017
DSB udvider i Fredericia frem mod 2023
12. september 2017
Mobilhouse udvider i Fredericia
7. september 2017
Ny læreruddannelse rammer Fredericia
Se alle nyheder


Kalender
22. september 2017
Bestyrelsesnetværksmøde
26. september 2017
Infomøde på Bülows Kaserne
27. september 2017
Leadership Fredericia - Teori U
Se alle arrangementer