22. september 2017
Bestyrelsesnetværksmøde

Det første bestyrelsesnetværksmøde benytter vi til, at deltagerne kan få hilst og præsenteret sig for hinanden. Vi drøfter også forslag til indhold på de kommende netværksmøder.

Business Fredericia faciliterer netværket og sørger for alt praktik omkring rekruttering, planlægning, indbydelse til og afvikling af netværksmøderne.

Hvis netværket er interessant for dig, så kontakt Jesper Bonnén, på 9215 0128 eller jb@businessfredericia.dk.

 

TANKERNE BAG - Business Fredericia er initiativtageren bag etableringen af bestyrelses-netværket, der er et forum for erhvervsfolk, der arbejder i virksomheders bestyrelser. Netværket har fokus på personlig udvikling og læring gennem nye værktøjer, metoder, cases og erfaringsudveksling med de andre deltagere.

FORMÅL OG UDBYTTE - Medlemmer af netværket kan få læring og værktøjer, inspiration, brush up og relationer til andre som også arbejder i bestyrelser. Netværket vil desuden kunne give viden om  virksomheder og måske adgang til andre/nye bestyrelsesposter.

MÅLGRUPPEN - Erhvervsfolk, der allerede arbejder professionelt i virksomheders bestyrelser. Der stilles ikke krav om medlemmers uddannelsesmæssig baggrund eller den type af virksomheder, hvor man arbejder i bestyrelsen. Men det er en betingelse, at man har erfaring med bestyrelsesarbejde og ved indtræden i netværket sidder i én eller flere virksomheders bestyrelser og/eller advisory boards.

LÆS MERE om bestyrelsesnetværket her.

 
Del denne side:  


Nyheder
19. november 2017
Bomo Foods er indstillet til Iværksætterpris
16. november 2017
DLG flytter hovedkontoret fra København til Fredericia
13. november 2017
Ny bank til Fredericia
Se alle nyheder


Kalender
22. november 2017
Leadership Fredericia - Udvikling af egen forretning via heterogene grupper
28. november 2017
IVER Award 2017
5. december 2017
Go' Morgen med Business Fredericia, december
Se alle arrangementer