22. september 2017
Bestyrelsesnetværksmøde

Det første betsyrelsesnetværksmøde benytter vi til, at deltagerne kan få hilst og præsenteret sig for hinanden. Vi drøfter også forslag til indhold på de kommende netværksmøder.

Business Fredericia faciliterer netværket og sørger for alt praktik omkring rekruttering, planlægning, indbydelse til og afvikling af netværksmøderne.

Hvis netværket er interessant for dig, så kontakt Jesper Bonnén, på 9215 0128 eller jb@businessfredericia.dk.

 

TANKERNE BAG - Business Fredericia er initiativtageren bag etableringen af bestyrelses-netværket, der er et forum for erhvervsfolk, der arbejder i virksomheders bestyrelser. Netværket har fokus på personlig udvikling og læring gennem nye værktøjer, metoder, cases og erfaringsudveksling med de andre deltagere.

FORMÅL OG UDBYTTE - Medlemmer af netværket kan få læring og værktøjer, inspiration, brush up og relationer til andre som også arbejder i bestyrelser. Netværket vil desuden kunne give viden om  virksomheder og måske adgang til andre/nye bestyrelsesposter.

MÅLGRUPPEN - Erhvervsfolk, der allerede arbejder professionelt i virksomheders bestyrelser. Der stilles ikke krav om medlemmers uddannelsesmæssig baggrund eller den type af virksomheder, hvor man arbejder i bestyrelsen. Men det er en betingelse, at man har erfaring med bestyrelsesarbejde og ved indtræden i netværket sidder i én eller flere virksomheders bestyrelser og/eller advisory boards.

LÆS MERE om bestyrelsesnetværket her.

 
Del denne side:  


Nyheder
25. juli 2017
Optimisme på det lokale boligmarked
22. juni 2017
Her er udviklingsplanerne for Kanalbyen
20. juni 2017
Dansk Byggeri analyse 2017 - markant ryk op
Se alle nyheder


Kalender
29. august 2017
Infomøde om nyt HR-forløb
30. august 2017
Leadership Fredericia - arbejdsmiljøledelse i et strategisk perspektiv
5. september 2017
Go' Morgen med Business Fredericia, september
Se alle arrangementer