31. oktober 2017
Seminar om informationssikkerhed

INDUSTRIENS UGE 2017

Informationssikkerhed, IT-sikkerhed, Cybersikkerhed, Persondataloven, EU persondataforordning, Teknisk sikring, Sikkerhedspolitikker.

Disse begreber, og flere til, vil vi behandle gennem et aktivt arrangement. Gennem en række spørgmålsrunder vil deltagerne aktivt arbejde med egen virksomhed. 

Læs mere om arrangementet og dit udbytte i denne flyer.

Informationssikkerhed er en ledelsesopgave 
Brud på datasikkerheden er et
stigende problem. Årsag til sikkerhedsbrud er mange, det kan bl.a. være dårlig teknisk sikring, mangel på sikkerhedspolitikker, læk af fortrolige oplysninger – kundedata, persondata, datatyveri fra tidligere medarbejdere, hacking og meget mere. Informationssikkerheden er hermed blevet en ledelsesopgave.


Store tab af renommé, kunder og omsætning
Brud på sikkerheden kan føre til store tab, og er i ikke i gang med at identificere sikkerhedsniveauet nu, er det på høje tid at komme i gang.

Persondataloven og den kommende EU persondataforordning
Den nuværende lov er fra år
2000, og blev skærpet i 2015. Her udformede datatilsynet 12 minimumskrav, som danske virksomheder skal overholde. Overholder I disse krav?

25. maj 2018 vil den nye persondataforordning træde i kraft, og her skærpes kravene yderligere til datasikkerheden. Overholder man ikke disse krav, venter der store bøder, helt op til 4% af en virksomhedsomsætning.

Hvad er dit udbytte af dagen?

• Kendskab til begrebet informationssikkerhed

• Kendskab til begrebet person følsommeoplysninger

• Gode råd om IT-sikkerhedsinitativer

• Forslag til hvad I kan/bør gøre nu

 

Praktiske oplysninger

TID:        31. oktober kl. 13.00-16.30.
STED: DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia. 
PRIS:

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.