Medarbejdere

Business Fredericia - din indgang til virksomhedssparring

Vi står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og udfordringer - intet er for stort eller småt. 
Du kommer til at mærke personlige engagement, initiativlyst og fremdrift i samarbejdet med os.

Kort sagt - vi er til for dig og din virksomhed

Kristian Bendix Drejer
Erhvervsdirektør
Tlf.: 2082 3229
kbd@businessfredericia.dk
Fokusområder

Kristian skal være med til at skabe og udvikle en stærk profil af Fredericia som det optimale sted for erhvervsliv med fokus på vækst og udvikling i samarbejde med byens erhvervsliv, Fredericia Kommune og øvrige samarbejdspartnere.

Baggrund

Kristian kommer senest fra en stilling som Erhvervschef i Esbjerg Erhvervsudvikling og har tidligere erhvervsmæssig erfaring som Udviklingschef i Ribe Erhvervs- & Turistråd, erhvervskonsulent i Kolding Erhvervsudvikling og endelig daglig leder i Dansk Hus i Polen. Han har en uddannelse som laborant, miljøtekniker, Merkonom i Ledelse og Samarbejde samt en mini MBA i ledelse fra 2014.Gitte Büchmann-Møller
Bogholder
Tlf.: 9215 0123
gl@businessfredericia.dk
Fokusområder

Udover at styre bogholderi har hun også en vigtig rolle i administrationen, og hun vil være den hjælpsomme stemme, man møder i telefonen, når man ringer til Business Fredericia.

Baggrund

Gitte har en bred erfaring inden for økonomi, regnskab samt administration og kommer senest fra en stilling som AC-fuldmægtig hos Post Danmark.Lene Bach
Erhvervskonsulent
Tlf.: 9215 0124
lb@businessfredericia.dk
Fokusområder

Lene har et bredt ansvarsområde for udvikling og koordinering af vækstinitiativer i og omkring den indre by i Fredericia. Hun har fokus på at  synliggøre Fredericias potentiale som handelsby og det opsøgende arbejde over virksomheder.

 

 

 

 

Baggrund

Lene kommer fra en stilling som projektleder hos Messe C og har tidligere været ansat som kulturkonsulent og eventkoordinator i Fredericia Kommune samt i Erhvervsforum med servicering af byens erhvervsvirksomheder. Hun har et stort kendskab til byen, erhvervsudvikling og -netværk.Karina Wærnskjold-Thiesen
By- og Eventkoordinator
Tlf.: 9215 0125
kw@businessfredericia.dk
Fokusområder

Karina har ansvaret for kontakt og service til byens butiks- og handelsvirksomheder samt fokus på udvikling og vækstprojekter på området. Derudover har hun et stort fokus på udvikling af events og oplevelser i regi af Fredericia Shopping.

Baggrund

Karina har tidligere været ansat hos Kolding Kommune og kommer senest fra en stilling som Mediekonsulent hos Elbobladet. Hun har derigennem udviklet et stort kendskab til butikker og erhvervsdrivende i Fredericia.

 Benedicte Mejrup
Erhvervskonsulent
Tlf.: 9215 0126
bm@businessfredericia.dk
Fokusområder

Benedicte har ansvaret for at drive og udvikle vores medlemsservice og arbejder med virksomhedssparring og -udvikling. Hun er også involveret i udviklingsprojekter, arrangementer og ekstern kommunikation i Business Fredericia regi. Se video-intro her.

Baggrund

Benedicte kommer fra en stilling som Market Manager i KPMG, hvor hun har arbejdet med kundeservice med særlig fokus på SMV-virksomheder og gazeller. Derudover har hun erfaring med en bred vifte af områder og projekter inden for marketing, kommunikation, netværk og relationsskabende aktiviteter.  Hun er uddannet Cand. Negot. med vægt på international marketing og kulturforståelse.Stephen Bihl
Erhvervskonsulent
Tlf.: 9215 0127
sb@businessfredericia.dk
Fokusområder

Stephen har ansvaret for iværksætter-området og arbejder med bl.a. virksomhedsvejledning og -sparring, udvikling af kurser og etablering af netværk som rådgivernetværk, mentorordning og opfinderpanel. Se video-intro her.

Baggrund

Stephen kommer fra en stilling som Erhvervskonsulent i Esbjerg Erhvervsudvikling og har tidligere haft stillinger som Account Manager, Privatrådgiver hos EDC, Erhvervskonsulent og konstitueret kommunaldirektør i Grønland samt Projektleder i erhvervsudvikling.Jesper Bonnén
Erhvervskonsulent
Tlf.: 9215 0128
jb@businessfredericia.dk
Fokusområder

Jesper har ansvaret for bl.a. virksomhedsudvikling og -vejledning over for en bred vifte af virksomheder på tværs af størrelse og branche, derudover har han fokus på netværksetablering, vækst- og udviklingsprojekter. Se video-intro her.

Baggrund

Jesper kommer fra en stilling som Erhvervskonsulent i Esbjerg Erhvervsudvikling og har tidligere været beskæftiget som salgschef og forretningsudvikler, Adm. Direktør i Danenergi A/S og Markedschef i Nordjysk Elhandel A/S. Han er uddannet Cand. merc i markedsøkonomi, som efterfølgende er suppleret med Dansk Håndværk og Industri’s lederuddannelse, en mini MBA i ledelse samt en Coach-uddannelse.Nete Sørensen
Projektkonsulent
Tlf.: 2060 3660
ns@businessfredericia.dk
Fokusområder

Nete har ansvaret for at eksekvere Business Fredericias forpligtigelse i henhold til samarbejdsaftalen omkring beskæftigelse herunder at screene jobåbninger i lokale virksomheder. Hun er også bindeled mellem virksomhederne, VEU og Jobcenter for at afdække uddannelsesbehov og -ønsker.

 

 

 

Baggrund

Nete Sørensen driver selvstændig konsulentvirksomhed og har qua sin mange årig erfaring som salgs – og kompetenceudviklingskonsulent beskæftiget sig med HR, personaleudvikling og kompetenceløft.