30. august 2017
Leadership Fredericia - Arbejdsmiljøledelse i et strategisk perspektiv

På netværksmødet belyser vi værdien i at arbejde med arbejdsmiljøledelse i et strategisk ledelsesmæssigt perspektiv. Det vil kunne skabe high performance teams, som præsterer ekstraordinært godt.

På mødet får du viden, inspiration og refleksion i forhold til emnet strategisk arbejdsmiljø og high performance teams. Rammen for mødet bliver Hindsgavl slot og sejlads i matchrace både på Fænø Sund.

Strategisk arbejdsmiljø handler om at skabe et helhedsorienterende, forebyggende samt proaktivt fokus på arbejdsmiljøet, og tænke dette ind i den langsigtede indsats for udvikling af organisationen.

Ved at optimere de forhold, der får medarbejderne til at performe bedre samt eliminere hæmmende forhold for samarbejde, trivsel, medarbejderudvikling og produktivitet, skabes fundamentet for at medarbejderne får succes, i bestræbelserne på at levere ”opgaven”, komme i mål og skabe værdi for virksomheden. 

Skal der skabes et high performance team, skal der ud over et langsigtet strategisk fokus, skabes et grundlæggende fundament for at sikre at teamet får de bedste rammer.

Netværksmødet faciliteres af Stig Holm og Anja Dahl Pedersen fra Arbejdsmiljøcentret A/S (AMC).

AMC er blandt de tre største autoriserede arbejdsmiljørådgivere i Danmark.

Stig Holm har arbejdet med arbejdsmiljø i de seneste 16 år med fokus på strategisk arbejdsmiljø, ulykkesforebyggelse, auditering, arbejdsmiljø og effektivisering samt risikovurdering.

Anja Dahl Pedersen er erhvervspsykolog og arbejder med kortlægning, processer samt udvikling inden for det psykiske arbejdsmiljø samt organisations- og ledelsesudvikling, eksempelvis ledersparring, udviklingsforløb for grupper og organisationer.

 

Praktiske oplysninger

TID:

30. august 2017 kl. 7.00-14.00

STED:

Restaurant Fænøsund Marina, Østre Hougvej 116, 5500 Middelfart

MERE INFO:

Henvendelse til Jesper Bonnén, telefon 9215 0128, jb@businessfredericia.dk


Leadership Fredericia
 er et netværk for ejerledere, direktører, partnere i virksomheder/organisationer i Fredericia. Læs mere om Leadership Fredericia: Målgruppe, form, udbytte, mødedatoer, netværksmedlemsskab og pris her.

 
Del denne side:  


Kontakt


Jesper Bonnén
Erhvervskonsulent
Tlf.: 9215 0128
jb@businessfredericia.dk


Nyheder
18. januar 2018
Ny bosætningsanalyse: Fredericia ligger i top
17. januar 2018
Ny uddannelse i Fredericia sikrer eksperter i robotteknologi og automation
15. januar 2018
18 kandidater til Fredericias Erhvervspris
Se alle nyheder


Kalender
24. januar 2018
Leadership Fredericia - Autentisk ledelse
25. januar 2018
Nytårskur 2018
26. januar 2018
Bestyrelsesnetværksmøde
Se alle arrangementer